VWT3 leeghalen

Leuk!  slopen! hahaaa,  wie houdt daar niet van? Men zal mijn enthiousiasme begrijpen hoe fijn het is om een oerlelijke, te zware inrichting uit te richten zeg maar. Alles, inclusief het bed heb ik met een zeker beleid doelmatig naar onze achtertuin in Haarlem verhuisd, alwaar het op een grote hoop kwam te liggen. Ook de rommel die we bij de camper hadden gekregen, waaronder veel onderdelen die nergens bij leken te horen, zijn daar op de hoop terecht gekomen.

Een bak
Bij het VW busje zat een bak. Volgens de vorige eigenaars kon deze op de trekhaak bevestigd worden. Nou echt niet dus. Deze houten bak, als hij al eens op die trekhaak had gezeten, miste dan wel tig bevestigingsmaterialen. En dus lieten we deze bak maar dienstdoen als.. eh  Bak dus. En met veel Ritueel mieterden we er alle prulletjes en rommeltjes in, zoals gevarendriehoeken, reservelampjes, jerrycans en andere rommel.

Matrassen
Zoals elke camper wel weet, wordt in ‘ze’ gelegen.
Dat liggen gebeurd doorgaans horizontaal op eén of meerdere matrassen.. Onze camper had ook iets van een matras meegekregen inclusief stinkend vod en een lattenbodem waar ik niemand op zou durven laten liggen. Alles eruit! weg ermee!

achterin busje

oud matras – vwt3  leeghalen

Keukenblok
Het keukenblokje was zo zwaar, dat de camper er scheef van stond. De bouwvakker die die erin had gezet, tsjonge zeg, wat moet die gedacht hebben? Een laatje gemaakt van drie cm dikke planken welke met drie, vier lagen oude verf achterbuurt-bruin was geschilderd. Alles met ‘nog net geen’ keilbouten aan de bodem vastgezet, vreselijk!

oude keukenblok met tafel2

oude keukenblok -vwt3 leeghalen

oude keukenblok met tafel

oude keukenblok met tafel en de oude webasto verwarming! -vwt3 leeghalen


Schuifdeurtje onder de opklapbank

Ook hier waren we niet over te spreken. In een plasticglijrailtje ruste een schuifdeurtje van alweer 4 cm dik MDFplaat, poepiebruin en deze liep steeds vast. Niet echt iets om te behouden dus.

Verzamelen van Materiaal:

Ikea
Ja, de Ikea. Daar hebben ze toch een hoek waar je onderdelen van meubelen e.d. voor weinig kan kopen vanwege beschadigingen of zoiets?  Daar heb ik dus stapels planken vandaan gehaald in de Camperbus. Veel hout want veel hout zou wel nodig zijn! Natuurlijk niet alleen bij de Ikea spullen gehaald, de gamma is ook van nut geweest. bijvoorbeeld voor afwerkings- hang en sluitwerk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail